Siipiweikot Sisäfilepihvi 2.0

  • Aika 25 - 45 min
  • Taso Kohtalainen
  • Annoskoko 1 - 2 hlö

Ainesosat ja tarvikkeet

  • 150 - 200g Naudan sisäfileepihvi
  • 4 - 5 siivua pekonia
  • 100g Katkarapuja
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 3 rkl öljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Hot Garlic kastiketta
  • Majoneesia
  • 1 kananmuna
  • 2 tl dijon sinappia
  • 3 dl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa
  • 3-5 rkl Hot Garlic kastiketta
  1. Ota pihvi huoneenlämpöön viimeistää puoli tuntia ennen ruoanlaittoa.
  2. Voitele pihvi runsaalla Hot Garlic kastikkeella ja kääri se pekoniin.
  3. Paista pihvi kuumalla pannulla tai parilalla noin kolme minuuttia puoleltaan, käännä kerran.
  4. Mausta ruskistunut pinta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Laita pihvi vielä uuniin 175 asteeseen 2-3 minuutiksi. Tarkista tarvittaessa kypsyys sisälämpömittarilla.
  6. Pilko valkosipulin kynnet viipaleiksi ja hauduta niitä pannulla öljyssä niin, että ne pehmenevät mutta eivät pala.
  7. Nosta pannu pois liedeltä, lisää sulatetut ravut kuumaan öljyyn ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.
  8. Kääntele katkarapuja pari minuuttia öljyssä niin, että ne kypsyvät.
  9. Sekoita itse tekemääsi tai valmismajoneesiin Hot Garlic kastiketta ja tarjoile pihvi katkarapujen, majoneesin ja lohkoperunoiden tai ranskalaisten kanssa.