Siipiweikot

Rakkaudesta siipiin vuodesta 1993

Siipiweikkojen historia

Siipiweikkojen tarinan ensiaskeleet astuttiin 80-luvun alkupuoliskolla, kun Pekka Yli-Houhala, Siipiweikkojen toinen perustajista, maistoi ensimmäiset siipensä Pompano Beachilla Floridassa.

Paluumatkallaan Suomeen Pekka alkoi miettimään, että joku päivä siivet olisi saatava myös Suomeen. Kotiin palattuaan arki tempaisi vauhdilla mukaansa, mutta ajatus siivistä jäi mieleen hautumaan.

Vuonna 1990 Pekka testasi siipiä ruokalistalla hänen lounasravintolassaan Lempäälässä. Lopulta elokuussa 1993 Pekka ja hänen yhtiökumppaninsa Harri avasivat Tampereelle ensimmäisen Siipiweikot-ravintolan osoitteeseen Aleksanterinkatu 26, jossa se vielä tänä päivänäkin palvelee siivennälkäisiä.

Siipiweikkojen historia

Nykyhetki

Vuosien kuluessa useat sadat ravintolat ympäri Suomea ovat alkaneet käyttää Siipiweikkojen kastikkeita omissa siivissään ja muissa ruoka-annoksissaan. Siipiweikkojen kastikkeet ovat löytäneet paikkansa myös tuhansien ruokakauppojen hyllyiltä, ja sieltä yhä useamman suomalaisen kotiin. Siipiweikkojen kastikkeita käytetään niin kotona siipien kanssa kuin myös ” ihan kaikessa muussa”, kuten asiakkaat ovat meille asian todenneet. Siipiweikkojen toiseksi yrittäjäksi Pekan yhtiökumppaniksi on tullut hänen tyttönsä Laura. Laura luotsaakin Siipiweikkoja eteenpäin suomalaisena perheyrityksenä.

Siipiweikkojen ydin on kuitenkin säilynyt samana jo 30 vuoden ajan. Rakastamme siipiä ja siipikastikkeita. Olemme siipien asiantuntijoita ja haluamme antaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen siipikokemuksen niin ruoan kuin palvelunkin osalta. Siipiperheemme, työntekijät ja asiakkaamme, ovat kasvaneet Siipiweikkojen mukana ja meitä löytyy nykyään Suomen jokaisesta kolkasta.

Tavoitteenamme on tarjota jatkossakin herkullisia siipiä ja siipikastikkeita ja saada luotua positiivisia siipikokemuksia yhä useammalle suomalaiselle.

Nykyhetki

Siipiperhe

Siipiweikot-nimellä on alusta asti tarkoitettu perustajien, Pekan ja Harrin, lisäksi kaikkia siivennälkäisiä ihmisiä Suomessa. Kuten Siipiweikkojen tarinasta käy ilmi, jää siipiin “koukkuun”. Rapsakka siipi, hyvä siipikastike ja aurajuustodippi on kombinaatio, mikä saa monet meistä rakastumaan siipiin – jos ei ensimmäisellä, niin kolmannella kerralla.

Siipiperheeseemme kuuluu kaikki Siipiweikkojen työntekijät sekä asiakkaat. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen työpaikan ja asiakkaillemme parhaan mahdollisen siipikokemuksen.

Siipiperhe

Siipiweikot työpaikkana

Siipiweikot on perheyritys ja perheyrityksen arvot näkyvät myös työnteossa. Meille tärkeintä on, että meidän työntekijämme ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tällöin koemme myös yrityksenä onnistuneemme. Tärkeintä meille on, että työntekijät viihtyvät meillä ja töihin on mukava tulla joka päivä.

Siipiweikkojen arvot / 3 syytä tulla töihin:

  • Siipiperhe – olemme perheyritys ja perheyrityksen arvomaailma näkyy meidän toiminnassamme vahvasti.
  • Siipikokemus – haluamme antaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen siipikokemuksen niin ruoan, palvelun kuin miljöönkin puolesta.
  • Aitoa, rouheaa ja rentoa! Meille saa tulla aivan omana itsenään – oli sinulla sitten puku päällä tai kollarit jalassa – meillä ei tarvitse esittää. Olemme rouheita, rehellisiä ja rentoja niin ulos- kuin sisällepäinkin.
Siipiweikot työpaikkana

Meille töihin?

Jos haluat mukaan Siipiperheeseen, ja töihin Siipiweikoille, niin voit jättää lyhyen hakemuksen sekä omat tietosi meille.

Jätä hakemus
Meille töihin?

Siipiweikot

Laskutustiedot

Kysyttävää laskutukseen liittyen?
Laskutus / myyntireskontra: laskutus@siipiweikot.fi