Skip to content
Siipiweikot Fish & Chips
-
Aika 15 - 25 min
-
Taso Helppo
-
Annoskoko 2 hlö
Ainesosat ja tarvikkeet
-
400 g seitifilettä leikkattuna puikoiksi
-
2 dl vehnäjauhoja
-
2 dl korppu- tai pankojauhoja
-
1 tl suolaa
-
1 tl pippuria
-
1 dl öljyä paistamiseen
-
3 dl Siipiweikot XX-Hot kastike
- Mausta sulaneet seitifileepuikot kevyesti suolalla ja pippurilla.
- Kääntele puikot ensin venhäjauhoissa, sitten Siipiweikot XX-Hot kastikkeessa, jonka jälkeen vielä korppu- tai pankojauhoissa.
- Paista fileepuikot kuumalla pannulla öljyssä 1 – 2minuuttia per puoli tai rasvakeittimessä 4 – 5 minuuttia.
- Nosta kypsät kalapuikot talouspaperille odottamaan tarjoilua.
- Tarjoile ranskalaisten ja Siipiweikkojen Blue Cheese -kermaviilidipin kera.