Siipiweikot Fish & Chips

  • Aika 15 - 25 min
  • Taso Helppo
  • Annoskoko 2 hlö

Ainesosat ja tarvikkeet

  • 400 g seitifilettä leikkattuna puikoiksi
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl korppu- tai pankojauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl pippuria
  • 1 dl öljyä paistamiseen
  • 3 dl Siipiweikot XX-Hot kastike
  1. Mausta sulaneet seitifileepuikot kevyesti suolalla ja pippurilla.
  2. Kääntele puikot ensin venhäjauhoissa, sitten Siipiweikot XX-Hot kastikkeessa, jonka jälkeen vielä korppu- tai pankojauhoissa.
  3. Paista fileepuikot kuumalla pannulla öljyssä 1 – 2minuuttia per puoli tai rasvakeittimessä 4 – 5 minuuttia.
  4. Nosta kypsät kalapuikot talouspaperille odottamaan tarjoilua.
  5. Tarjoile ranskalaisten ja Siipiweikkojen Blue Cheese -kermaviilidipin kera.