Siipiweikot Queso
- Aika 45 - 60 min
- Taso Helppo
- Annoskoko 2 - 4 hlö
Ainesosat ja tarvikkeet
- 2 tomaattia
- 2 tuoretta jalapenoa
- ½ pkt koskenlaskijaa
- 2dl ruokakermaa
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 100g cheddaria
- 100g vuolukanaa (tai joku korvaava)
- 1dl Siipiweikot Medium
- Korianteria
Siipiweikot Queso – Täydellinen Dipattava
Tässä on resepti, joka nostaa siipikastikkeen uudelle tasolle! Tämä herkullinen, juustoinen Siipiweikot Queso on täydellinen lisä juhliin, illanistujaisiin tai ihan vaan rentoon naposteluun kotisohvalla. Tarjoile nachojen, patongin tai minkä tahansa rapean dipattavan kanssa – tämä Queso koukuttaa taatusti jokaisen siipifanin
Valmistusohjeet:
- Pilko tuoreet vihannekset: kuutioi tomaatit, jalapenot, sipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Vihannekset tuovat makua ja rakennetta juustoiseen dipiin, joten käytä rohkeasti väriä ja makua.
- Lisää vihannekset vuokaan ja heitä joukkoon Koskenlaskija-juusto paloiteltuna, kerma ja juustoraaste. Tämä trio antaa dipille täyteläisen, kermaisen koostumuksen, joka suorastaan kutsuu dippaamaan.
- Murustele vuolukana vuokaan ja lisää mukaan oma suosikkisi Siipiweikot-kastikkeista. Kastike tuo juuri sopivasti potkua ja Siipiweikkojen ikonista makua tähän herkkuun. Viimeistele sekoittamalla joukkoon silputtu korianteri, joka antaa raikkautta ja väriä.
- Hauduta quesoa uunissa 200 asteessa noin 15–20 minuuttia tai kunnes juusto on täysin sulanut ja seos kuplii herkullisesti.
- Tarjoile heti lämpimänä ja juustoisena esimerkiksi nachojen, patongin tai minkä tahansa suosikkidippivälineesi kanssa. Tästä ei dippailu parane – varo, tämä saattaa viedä kielen mennessään!
Vinkki: Kokeile eri Siipiweikot-kastikkeita – Mild, Mango-Habanero tai Hot Garlic tuovat jokainen oman twistinsä rullaan. Tämä resepti on muokattavissa moneen makuun, ja se on täydellinen yhdistelmä täyteläisyyttä ja Siipiweikkojen kuuluisaa makua!