Siivet Grillissä

  • Aika 20 min
  • Taso Helppo
  • Annoskoko 2 hlö

Ainesosat ja tarvikkeet

  • 20 - 30 kpl siipiä
  • 1-2 dl siipikastiketta
  • Grilli
  • Sekoituskulho

Grillatut Siipiweikot Siivet – Rapeaa ja Mehevää Grilliherkkua

Tämä resepti tuo Siipiweikkojen siivet kesäiseen grillipöytään täydellisen rapealla ja mausteisella twistillä. Sopii erinomaisesti jaettavaksi hyvässä seurassa!

Valmistusohjeet:

  1. Esilämmitä grilli tai parila kuumaksi. Kuuma grilli takaa sen, että saat siipiin sopivasti paistopintaa ja rapeutta.
  2. Lisää siivet parilalle maun mukaan. Asettele siivet väljästi, jotta ne paistuvat tasaisesti.
  3. Kypsennä siipiä riittävän pitkään, jotta ne ovat meheviä sisältä ja rapeita pinnalta. Varo kuitenkin polttamasta – pyri saavuttamaan täydellinen tasapaino mehevyyden ja rapeutuksen välillä.
  4. Mausta kastikkeella: Kaada kuumat siivet kannelliseen astiaan ja lisää noin 1-2 dl Siipiweikot-kastiketta. Ravista astiaa hyvin, jotta kastike leviää tasaisesti jokaiseen siipeen.
  5. Viimeistele ja tarjoile: Asettele siivet tarjolle ja lisää päälle vielä ripaus Siipiweikot-kastiketta oman maun mukaan. Kastiketta saa olla reilusti, sillä se antaa siiville ikonisen Siipiweikot-maun.

Nauti hyvässä seurassa – nämä siivet maistuvat parhaalta, kun ne jaetaan ystävien kanssa!


Vinkki: Kokeile erilaisia kastikevaihtoehtoja, kuten Sweet BBQ tai Mango Habaneroa makeamman lopputuloksen saavuttamiseksi tai X-Hot, jos haluat tulisuutta lisää!