Mansester Tacos
- Aika 30 - 45 min
- Taso Helppo
- Annoskoko 1 - 5 hlö
Ainesosat ja tarvikkeet
- 1 pussi Siipiweikot Boneless
- 1 pullo Siipiweikot Hot Garlic -kastiketta
- 1 pkt Paratha-lettuja
- 1 pkt Sinimailasen ituja
- 1 pkt Mungpavun ituja
- 1 pussi valmista / itse tehtyä salaattisekoitusta
- 2–3 tuoretta chiliä
- 1–2 avokadoa
- 2–3 limeä
- 1 pussi tuoretta korianteria
- 1 purkki Hoi Sin -kastiketta
- Majoneesia maun mukaan
1. Valmistele bonelessit
Paista Siipiweikot Bonelessit rapeiksi uunissa tai air fryerissa pakkauksen ohjeen mukaan. Kun bonelessit ovat kypsiä, pilko ne.
2. Valmistele kasvikset ja lisukkeet
Bonelessien valmistuessa valmistele muut kasvikset ja lisukkeet.
-
Pilko chili hienoksi.
-
Leikkaa avokadot viipaleiksi tai kuutioiksi.
-
Huuhtele sinimailasen ja mungpavun idut sekä salaattisekoitus.
-
Lohko limet valmiiksi.
-
Hienonna korianteri.
3. Paista Paratha-letut
Paista Paratha-letut pannulla keskilämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi. Letut ovat valmiita, kun pinta on rapea ja hieman kohonnut.
4. Kasaa tacot
Laita lämpimälle Paratha-letulle pohjalle Hoi Sin -kastiketta. Lisää salaattisekoitus, sinimailanen, mungpavut, avokadot ja chili. Lopuksi viipaloidut bonelessit, avokadot sekä Hot Garlic majoneesia oman maun mukaan. Viimeistele reilulla annoksella tuoretta korianteria ja purista päälle limen mehua.