Siipiweikot - franchiseyrittäjäksi

Siipiweikot

Siipiweikkojen tarinan ensiaskeleet astuttiin 80-luvun alkupuoliskolla, kun Siipiweikkojen toinen perustaja Pekka Yli-Houhala maistoi ensimmäiset siipensä Pompano Beachilla Floridassa.

Paluumatkallaan Suomeen Pekka alkoi miettimään, että joku päivä siivet olisi saatava myös Suomeen. Kotiin palattuaan arki tempaisi vauhdilla mukaansa, mutta ajatus siivistä jäi mieleen hautumaan.

Vuonna 1991 Pekka testasi siipiä hänen lounasravintolansa ruokalistalla Lempäälässä. Lopulta elokuussa 1993 Pekka ja hänen yhtiökumppaninsa Harri avasivat Tampereelle ensimmäisen Siipiweikot-ravintolan osoitteeseen Aleksanterinkatu 26, jossa se vielä tänä päivänäkin palvelee siivennälkäisiä.

Vuosien kuluessa useat sadat ravintolat ympäri Suomea ovat alkaneet käyttää Siipiweikkojen kastikkeita omissa siivissään ja muissa ruoka-annoksissaan. Siipiweikkojen kastikkeet ovat löytäneet paikkansa myös tuhansien ruokakauppojen hyllyiltä, ja sieltä yhä useamman suomalaisen kotiin. Siipiweikkojen kastikkeita käytetään niin kotona siipien kanssa kuin myös ” ihan kaikessa muussa”, kuten asiakkaat ovat meille asian todenneet. Siipiweikkojen toiseksi yrittäjäksi Pekan yhtiökumppaniksi on tullut hänen tyttönsä Laura. Laura luotsaakin Siipiweikkoja eteenpäin suomalaisena perheyrityksenä.

Siipiweikkojen ydin on kuitenkin säilynyt samana jo 30 vuoden ajan. Rakastamme siipiä ja siipikastikkeita. Olemme siipien asiantuntijoita ja haluamme antaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen siipikokemuksen niin ruoan kuin palvelunkin osalta. Siipiperheemme, työntekijät ja asiakkaamme, ovat kasvaneet Siipiweikkojen mukana ja meitä löytyy nykyään Suomen jokaisesta kolkasta.

Tavoitteenamme on tarjota jatkossakin herkullisia siipiä ja siipikastikkeita ja luoda positiivisia siipikokemuksia yhä useammalle suomalaiselle.

Haluaisitko sinä olla myös osana tätä tarinaa?

Lisätiedot ja komissiot
Siipiweikot

Viisi asiaa Siipiweikoista yrityksenä

 

 1. Siipiweikot on Suomen ensimmäinen, ja ainoa, siipiin erikoistunut ravintola.
 2. Haluamme antaa asiakkaillemme maailman parhaan siipikokemuksen ja henkilökunnallemme parhaan mahdollisen paikan olla töissä.
 3. Intohimomme siipiin ja siipikastikkeisiin näkyy myös erittäin vahvana brändinä ja siinä, että olemme hyvin haluttu työnantaja.
 4. Olemme perheyritys ja se näkyy vahvasti meidän toiminnassamme, kulttuurissamme ja arvomaailmassamme.
 5. Brändinä olemme rento ja rouhea. Meillä saa olla täysin oma itsensä – erilaisuus on vahvuus.
Viisi asiaa Siipiweikoista yrityksenä

Miksi Siipiweikot - yrittäjäksi?

 

 • Broilerin, ja siipien, kulutus kasvaa voimakkaasti vuosittain.
 • Kiinnostus Siipiweikkoja kohtaan on kova. Saamme jatkuvasti kyselyitä siitä, missä vaiheessa avaamme toimipisteen eri kaupunkeihin.
 • Tarjoamme vaihtoehdon burgeri- ja pizzakonseptien täyttämällä franchisingsektorilla.
 • Tuotevalikoimamme on hyvin rajattu. Tuotteemme ovat helppoja ja yksinkertaisia valmistaa.
 • Siipiweikot on avoin, luotettava, auttavainen ja rehellinen ketju.
 • Tarjoamme franchiseyrittäjälle kattavan koulutuksen siipien valmistuksen saloihin ja olemme apuna kouluttamassa hänen henkilökuntaansa avauksen yhteydessä.
 • Olemme mukana auttamassa franchisingyrityksiämme menestymään.
 • Kuulumme Suomen Franchising-Yhdistykseen.

 

Lisätiedot ja komissiot
Miksi Siipiweikot - yrittäjäksi?

Siipiweikot - franchiseyrittäjän piirteet

 

Menestyvän Siipiweikot-franchiseyrittäjän tunnistaa seuraavista piirteistä:

 1. Hän on menestyksennälkäinen, intohimoisesti siipiin suhtautuva henkilö, joka näkee liiketoiminnallisen menestyksen tulevan tyytyväisistä asiakkaista ja henkilökunnasta.
 2. Hän ymmärtää franchiseliiketoimintamallin sekä franchiseyrittäjyyden mukanaan tuomat mahdollisuudet, vastuut ja velvoitteet sekä hän sitoutuu oman ravintolatoimintansa kehittämiseen pitkäjänteisesti.
 3. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä ketjun sekä toisten ketjuyrittäjien kanssa.
 4. Hänellä on vakaa taloudellinen tilanne, terveyttä sekä aikaa liiketoiminnan pyörittämiseen.
 5. Hänellä on kokemusta ravintola-alasta tai yrittäjyydestä.
 6. Hän haluaa johtaa esimerkillään, ja hänellä on mahdollisesti jo valmiiksi kokemusta henkilöjohtamisesta.
Siipiweikot - franchiseyrittäjän piirteet

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko Siipiweikot-franchisingyrittäjyydestä?

Ota yhteyttä Millaan!

Milla Nirho, ketjupäällikkö

milla.nirho@siipiweikot.fi

050 343 1149

Ota yhteyttä!