Tampere Keskusta

Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere

Weikko logo
kastikevaluma

Aukioloajat

  • Ma - To 14:00 - 22:30 Keittiö sulkeutuu 22:00
  • Pe 11:00 - 23:30 Keittiö sulkeutuu 23:00
  • La 12:00 - 23:30 Keittiö sulkeutuu 23:00
  • Su 12:00 - 22:30 Keittiö sulkeutuu 22:00

Ravintolan puhelinnumero

03 212 9394
(Ravintolan aukioloaikoina)

Siipiweikot Tampere

Aleksanterinkatu 26 33100 Tampere

milla.karjalainen@siipiweikot.fi

Valitettavasti viikonlopuille (pe-su) emme ota lainkaan pöytävarauksia!

Kantapaikka Tampereen Aleksanterinkadulla

Aleksanterinkatu 26 löytyy ensimmäinen, alkuperäinen, “og siipipaikka”. Ensimmäiset siivet asiakkaille tarjoiltiin Siipiweikot Tampereella elokuussa 1993. Vuosien varrella Aleksanterinkadun pöydissä ovat istuneet monet eri urheilusta ja muualta tunnetut julkisuuden henkilöt, mutta ennen kaikkea ihan tavalliset tamperelaiset. Satoja tuhansia asiakkaita vuosien varrella palvellut Siipiweikot Tampere on siis legenda. Paikka mistä kaikki alkoi ja paikka joka tänä päivänäkin tyydyttää kaikkien asiakkaiden siiven himon. Tule siis kokemaan paikka, joka loi siipikulttuurin Suomeen.

P.S. Koko historian voit käydä kurkkaamassa täältä.

Meiltä löytyy myös vähittäismyyntilupa, joten saat ostettua mukaasi myös max. 5,5 % juomat siipien kylkeen nautittavaksi. Uutuutena suuren suosion saanut, siipien kylkeen passelisti sopiva gluteeniton 4,5 % Siipilager 440 ml tölkkeinä Siipiweikot Tampere Keskustasta ja Tampellasta kotiin viemisiksi päivittäin klo 21 asti. Tölkit myydään kolmen tölkin setteinä yhteishintaan 19,93 € (Siipiweikkojen 30. juhlavuoden kunniaksi 😎).

Synttärisankarin tarjous!

Juhlavuoden kunniaksi synttärisankari saa synttäripäivänään 30 % alennuksen omista ruuistaan & alkoholittomista juomistaan Siipiweikot Keskustassa ja Tampellassa kuvallista henkkaria näyttämällä aikavälillä 19.8.2023-18.8.2024. Kaikki ehtii siis halutessaan nauttia halvoista synttäripäivän hinnoista 30 vuoden kunniaksi! 🔥🙌
(Huom! Alennus henkilökohtainen. Synttäritarjous ei yhdistettävissä muihin alennuksiin / tarjouksiin. Vain paikan päällä syödessä, ei koske take away -tilauksia.)
Synttärisankarin tarjous!

Vegaanisia tuotteita listoilla!

Löydät listaltamme jatkossa myös:
????Vegan Blue -dipin – Vegaaninen sinihomedippi (VEG, L)
????Like “Chicken” Bite – Paneroitu soijapohjainen siiven muotoinen pala (VEG, L, pyydettäessä G)
????Jalapenopufferi – Jalapenolla maustettu puffattu riisitikku (VEG, L, pyydettäessä G)
Siiweggeet tarjoillaan oletuksena Vegan Blue -dipin kanssa.
Tuuhan testaamaan ja kerrohan mitä pidit!
Vegaanisia tuotteita listoilla!

Lounas meillä?

Tarjoilemme lounasta perjantaisin kello 11-14! Lounaan voit nauttia paikan päällä tai napata näppärästi matkaasi. Voit myös tilata siivet kotiisi tai työpaikallesi Woltin kautta!

Lounas meillä?
Siipiweikot Weikko

Lahjakortit verkosta!

Maistuva lahja haussa? Ilahduta ystävää ja valloita sydän vatsan kautta. Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta.

Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä ja se on voimassa vuoden.

Muistathan myös yrityslahjakorttimme!

Kauppaan!
Lahjakortit verkosta!

Tilaa siiwet juhliin ja illanistujaisiin

Tarjoile juhlissa, illanistujaisissa tai vaikka olohuoneesi kisastudiossa herkullisia siipiä – menestys on taattu! Voit noutaa herkut suoraan ravintolastamme.

Muistathan myös, että voit tilata isommat ruokatilaukset meiltä suoraan vaikkapa yrityksesi pikkujouluihin tai illanistujaisiin! Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä
Tilaa siiwet juhliin ja illanistujaisiin