Hot Wings Oy:n ja Siipiravintola Kamppi Oy:n arvonnat sosiaalisessa mediassa

Näitä sääntöjä sovelletaan Hot Wings Oy:n ja Siipiravintola Kamppi Oy sosiaalisen median arvonnoissa.

Arvonnan järjestäjä

Hot Wings Oy / Siipiravintola Kamppi Oy

Postiosoite: Ojakatu 3 A LH 3, 33100 Tampere

Markkinointi ja viestintä: juulia.harju(ät)siipiweikot.fi

Kampanja-aika

Kampanjaan tulee osallistua kussakin kisapäivityksessä mainittuna aikana.

Ketkä voivat osallistua

Arvontaan voivat osallistua Facebook tai Instagram-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt, jotka täyttävät osallistumisen alaikärajan 18 vuotta. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Hot Wings Oy:n tai Siipiravintola Kamppi Oy:n työntekijät.

Arvontaan voi osallistua Siipiweikkojen hallinnoimmilla Facebook-sivuilla tai Siipiweikkojen Instagramissa kommentoimalla kisajulkaisua. Mahdolliset muut osallistumisen ehdot ilmoitetaan julkaisussa.

Palkinto on mainittuna julkaisussa.

Voittaja kontaktoidaan yksityisviestillä ja/tai kommentoimalla alkuperäiseen kommenttiin kisajulkaisussa.

Muut ehdot:

Kilpailun järjestää Hot Wings Oy / Siipiravintola Kamppi. Meta (Facebook tai Instagram) ei hallinnoi kilpailua tai ole mitenkään muutenkaan mukana sen järjestämisessä. Kilpailun järjestäjä ja osallistujat vapauttavat Metan kaikesta vastuusta kilpailun suhteen.

Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Hot Wings Oy:lla / Siipiravintola Kamppi Oy:lla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Emme vastaa tietoteknisistä esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Hot Wings Oy:lla / Siipiravintola Kamppi Oy:lla on oikeus julkistaa arvonnan voittaja Facebook-sivuillaan tai Instagram-profiilissaan ilman voittajan erillistä suostumusta. Voittajan nimi voidaan julkaista Siipiweikot medioissa.

Hot Wings Oy / Siipiravintola Kamppi rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon. Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin.