Historiallisen komeaa kananlentoa

Me rakastuimme tulisiin kanansiipiin ensimmäisen kerran jo yli 30 vuotta sitten. Kaikki alkoi siitä, kun Amerikkaan muuttanut ystävä kehui kehumasta päästyään, kuinka maukkaita siivet kastikkeineen ovat. Pakkohan se oli tehdä opintomatka ison meren taakse ja testata itse, mistä on kyse.

Maku oli täysin ennenkokematon, suorastaan tajunnanräjäyttävä, kombinaatio. Kun siipiä uittaa hyvään dippiin ja kaiken kruunaa jäisellä oluella… Huh! Pian ensimmäinen Hot Wings -kastikelasti matkasi kohti Suomea.

Avasimme Tampereelle ensimmäisen Siipiweikot-ravintolan 1990-luvun alkupuolella. Kyseessä on Suomen ja koko Euroopan ENSIMMÄINEN kanansiipiin ja kastikkeisiin erikoistunut ravintola. Nykyään voidaan siis huoleti puhua legendasta.

Ensimmäiset pari viikkoa ihmettelimme, että kuinka tässä mahtaa käydä. Sitten koitti Tapparan ja Ilveksen paikallisderby. Sellainen klassikko, jossa tulee taatusti nälkä. Pelin päätteeksi ravintolamme pullisteli jääkiekkoväkeä! Pelaajia, faneja… Kaikki tulivat meille. Siinä tuli hiki paiskiessa 😀

Palkkasimme ensimmäisen työntekijän ja siitä lähtien suosio on noussut vuosi vuodelta. Eräs kauempaa saapunut siipiemme arvostaja on tulisieluinen kiekkoilija Theo Fleury, joka Tampereella piipahtaessaan jätti vieraskirjaamme maininnan Best Wings Ever!

Siivistä tuli tamperelaisten suosikkiruoka ja väkeä saapuu edelleen ympäri Suomea varta vasten meille syömään. Kilpailua on syntynyt, tottakai, mutta monet kehuvat edelleen, että meiltä saa parhaat siivet ja kastikkeet. Se kuulostaa aina yhtä hienolta ja upea henkilökuntamme osaa arvostaa palautetta.

Asiakkaissamme herkuttelee jo kolmas sukupolvi alkuperäisten siipifanien kanssa. Harva ruoka on sellaista, mitä voi syödä säännöllisesti 25 vuotta putkeen. Meidän ruoissa vaan sattuu olemaan se joku juttu, mitä huomaa haluavansa lisää ja lisää. Se ei ole pelkästään tulista, vaan myös suussasulavaa…

Tänä tulisena ja kanansiipien armoittamana vuonna 2018 saadaan Siipiweikot-ravintola myös Tikkurilaan.