Siipiweikot

- tarinan alku

Rakastuimme tulisiin kanansiipiin ensimmäisen kerran Amerikassa jo yli 30 vuotta sitten. Maku oli sellainen, että sitä ei voinutkaan noin vain jättää taakseen.

1990-luvun alkupuolella ensimmäinen kastikekuormamme matkasi Suomeen ja tästä alkoi uuden Tamperelaisen perinneruuan synty.

Avasimme Tampereelle ensimmäisen Siipiweikot-ravintolan elokuussa 1993. Kyseessä on Suomen ja koko Euroopan ensimmäinen kanansiipiin ja kastikkeisiin erikoistunut ravintola.

Olemme toimineet pian 30 vuotta, joten hetken huumasta ei ollutkaan kyse, vaikka alkuaikoina siipien ollessa täysin vieras käsite suomalaisille se saattoikin välillä tuntua siltä.

Siipiweikot Tampere

Siipparit

Kaiken alku, legendaarisin siipiravintola Suomessa. Olemme olleet samalla paikalla jo vuodesta 1993.

Tiivis & lämmin tunnelma, pieni jono, rento ja hyvä palvelu ja mahtava ruoka. Ne ovat toimineet tavaramerkkinämme lähes 30 vuotta asiakasvirran vahvistuessa vuodesta toiseen.

Maalis-huhtikuussa 2019 avasimme toisen ravintolamme Tampereelle Tampellaan, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Take away -myynnin räjähdysmäinen kasvu on venyttänyt keittiömme äärimmilleen ja Tampellan ravintolan auetessa pystymme siirtämään kotiinkuljetuspalvelut sinne. Pystymme siis jatkossa Aleksanterinkadulla keskittymään täysin paikan päällä ruokaileviin & take away -tilauksia noutaviin asiakkaisiimme. Tervetuloa!

Nykyhetki

Vuosien saatossa siivistä tuli tamperelaisten suosikkiruoka ja väkeä saapuu edelleen ympäri Suomea varta vasten meille syömään. Tampere tunnetaan Suomen siipipääkaupunkina ja Aleksanterinkadulla herkutellaan edelleen suussasulavan meheviä, tulisia siipiherkkuja.

Kysynnästä johtuen aloimme vuonna 2017 harkitsemaan myös laajentumista Tampereen ulkopuolelle.

Muutamassa vuodessa tiellemme osui oikeat yrittäjät, tilat ja tilaisuudet, joiden ansiosta toimipaikkamme löytyvät nyt myös Tikkurilasta, Helsingin keskustasta sekä Espoon Isosta Omenasta.

Vuonna 2019 kysyntää oli Tampereella jo yli resurssien, joten päätimme laajentaa toimintaamme ja perustimme Tampereen Tampellaan toisen Siipiweikot-ravintolan.

Nähtäväksi jää, mihin suuntaamme seuraavaksi!

Yritys

Hot Wings Oy, jonka omistuksessa Tampereen Siipiweikot ovat, on yksityinen perheyritys. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen siipielämyksen ja työntekijöillemme innostavan ja merkityksellisen työpaikan. Työntekijämme ovatkin asiakkaidemme ohella toimintamme sydän!

Siipikastikkeitamme löytyy myös vähittäiskauppamyynnistä ja löydät tuotteemme useimmiten Poppamiehen tuotteiden luota. Toimitamme kastikkeitamme ja oheistuotteitamme myös useisiin eri ravintoloihin, joten saatat päästä nauttimaan siipiannoksia Siipiweikkojen kastikkeella missä päin Suomea tahansa, olit sitten etelässä tai pohjoisessa.

Nautinnollisia siipihetkiä toivoo yrittäjät:
Laura & Pekka Yli-Houhala