Siipiweikot

TAMPERE KESKUSTA

Aukioloajat

MA 16:00 - 21:30
TI - TO 16:00 - 21:30
PE - LA 14:00 - 22:30
SU 16:00 - 21.30

KEITTIÖ SULJETAAN 30 MIN AIKAISEMMIN.

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 26,
33100 TAMPERE

RAVINTOLAN PUHELINNUMERO:

03 212 9394

(Ravintolan aukioloaikoina)

Katso kartalla

Kantapaikka

- Tampereen Aleksanterinkadulla

Valitsevasta tilanteesta huolimatta olemme avoinna joka päivä, mutta myymme ruokaa vain mukaan otettavaksi! Alempana voit tutustua eri tapohin nauttia siivistä myös nyt poikkeusaikana.

Onneksi siivet maistuvat täydellisesti myös kotona tai työpaikalla nautittuna. Palaamme normaaliin toimintaamme heti kun se on taas turvallista.

Meiltä löytyy myös vähittäismyyntilupa, joten saat ostettua mukaasi myös max. 5,5% juomat siipien kylkeen nautittavaksi.


Tervetuloa tutustumaan ravintolaan, mistä kaikki on saanut alkunsa.

Siipiweikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, vihkiytynyt viihtyisä ravintola aivan Tampereen ytimessä. Olemme palvelleet hot wingseillä herkuttelijoita jo vuodesta 1993.

Täten olemme Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola. Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä.

Ravintolassamme on kaksi kerrosta, ja asiakaspaikkoja on 100.

Katso ruokalista

Siivet sinne missä olet!

Tampereen keskusta-alueella annoksemme kotiinkuljettaa Wolt & Foodora. Kuljetukset keskusta-alueen ulkopuolelle operoimme kuitenkin ikiomalla Siipitaksillamme!

Tuotamme palvelun omalla porukallamme jotta kaikki saisivat myös näinä poikkeusaikoina tilattua annokset kotiovelle asti. Kuljetusalueisiin kuuluu mm. Linnainmaa, Vuores, Annala, Lielahti ja muut lähialueet!

Siipitaksi.com sivustolla voit myös tehdä ja maksaa noutotilauksesi valmiiksi, jolloin sinun tulee enää noutaa se toivomanasi ajankohtana!
Lue lisää & tilaa!

Lahjakortit verkosta!

Maistuva lahja haussa? Ilahduta ystävää ja valloita sydän vatsan kautta. Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta.

Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä ja se on voimassa vuoden.
Tilaa

Uudet kanavamme!

Olemme lanseeranneet viralliset Siipiweikot- kanavat Facebookkiin, Instagramiin sekä Youtubeen. Kanavilta löytyy paljon kiinnostavaa sisältöä kaikille Siippari-faneille!

Facebook: Siipiweikot
Instagram: @siipiweikotofficial
Youtube: Siipiweikot

Laittakaahan kanavat seuraukseen niin pysytte meidän menossa mukana!

4 weeks ago
Siipiweikot - Q&A osa 1

Pyydettiin teiltä Instagramin puolella kysymyksiä ja niitä tuli todella paljon! Kiitos niistä! 🔥

Tässä on ensimmäinen osio meidän uudesta videosta, jossa Laura ja Anniina vastailevat ... See more

Me pyysimme teiltä kysymyksiä Instagramin puolella ja niitähän tuli! Laura ja Anniina kokeilevat vastata tällä videolla mahdollisimman moneen niistä. Kakkoso...

1 month ago
Siipiweikot Tampella

Tampellan toimipisteemme testailee uusia tuulia ja palvelee jo lounasaikaan nyt tulevana tiistaina, keskiviikkona sekä torstaina! Käykäähän nappaamassa oma lounas matkaan, niin jaksaa taas ... See more

Kysyimme teiltä haluaisitteko siipiä jo lounaaksi. Suurin osa teistä vastasi TODELLAKI!🙌 Olemme päättäneet antaa erilaisille kokeiluille mahdollisuuden joten mietimme että tottakai me ... See more

1 month ago
Aikajanakuvat

Voisko sun vappu näyttää tältä? Jos kyllä, tilaa Weikkojen Wappukassi!🎈🔥 Wappukassi on suunniteltu noin neljälle henkilölle ja sisältää 60 kpl siipiä, ristikkoperunat, ... See more

1 month ago

Me kuljetetaan, te herkuttelette!🔥🚗
➡️ www.siipitaksi.com ⬅️

1 month ago
Jimi vs. Noora - "Mikä se kysymys oli..." | Kaksinmaistelu

Erinomaista perjantaita!

Juuri äsken pyörähti käyntiin ensiesitys Kaksinmaistelun uusimmasta jaksosta.

Tänään polttavien aiheiden äärelle hyppäsivät kaksi kivenkovaa tamperelaista ... See more

Kolmannessa jaksossa mennään korkealta ja kovaa, kun tuliseen haasteeseen vastaavat Suomirockin rennonletkeä monitoimimies Jimi Hautamäki, sekä Battle Beasti...

1 month ago

Nyt jos koskaan kannattaa tilata siivet suoraan kotiovelle, sillä kuljetus on arkisin puoleen hintaan!😍 Koronatilanteen takia hyväksymme vain ennakkomaksut verkkopankin kautta tai maksukortilla, ... See more

1 month ago
HuviTuubi

Lauantaina pyörähtää käyntiin Karanteeni-bingo @Huvituubi kanavalla Youtubessa! Olemme mukana menossa, tsekkaa osallistumisohjeet alta!

Morjesta kaikille!

Totta tosiaan, näinhän se on, että
Karanteeni-bingo pyörähtää käyntiin Lauantaina 25.4. klo 20:00‼️
Peli lähetetään Youtubessa livestreaminä @HuviTuubi ... See more

1 month ago
Aikajanakuvat

Vappu häämöttää nurkan takana ja kokeiltiin miettiä miten voitaisiin olosuhteista huolimatta tehdä siitä mahdollisimman hyvä.🎉 Näin syntyi Weikkojen Wappukassi, joka sisältää kaiken ... See more

1 month ago

ARVONTA!

Huhtikuu on tuonut mukanaan ainakin kolme uutta asiaa!

1) Siipiweikkojen uudet (ja komeat) kastikelaatikot tämmöisiin spesiaalitapauksiin
2) Meidän uusi Sweet BBQ – kastike löysi ... See more

1 month ago
Parhaat siivet kotona | Siipiweikot

Erinomaista sunnuntaita kaikille!

Me ollaan pitkään Siipiwäen kesken tutkittu miten kotona saa valmistettua parhaat siivet, jos ei satu rasvakeitintä omistamaan.

Kauan sitä testailtiin ja ... See more

Tällä videolla toinen Siipiweikkojen yrittäjistä, Laura, kertoo miten meidän mielestämme saat valmistettua parhaat siivet / hot wingsit kotona. Siipiweikot H...

« 2 of 6 »