Siipiweikot

KESKUSTA

HUOM! Perjantaista 27.3. lähtien myymme ruokaa vain takeaway - annoksina mukaan otettavaksi sekä Woltin ja Foodoran kautta.

Aukioloajat

MA 16:00 - 21:30
TI - TO 16:00 - 21:30
PE - LA 12:00 - 23:30
SU 12:00 - 22.30

KEITTIÖ SULJETAAN 30 MIN AIKAISEMMIN.

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 26,
33100 TAMPERE

RAVINTOLAN PUHELINNUMERO:

03 212 9394

(Ravintolan aukioloaikoina)

Ravintolapäällikkö:
Jasmin Reiman /jasmin@siipiweikot.fi

Katso kartalla

Siipitaksi - palveluun pääset klikkaamalla logoa

Kantapaikka

- Tampereen Aleksanterinkadulla

Tervetuloa tutustumaan ravintolaan, mistä kaikki on saanut alkunsa.

Siipiweikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, vihkiytynyt viihtyisä ravintola aivan Tampereen ytimessä. Olemme palvelleet hot wingseillä herkuttelijoita jo vuodesta 1993.

Täten olemme Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola. Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä!

Tiivis & lämmin tunnelma, pieni jono, rento ja hyvä palvelu ja mahtava ruoka. Ne ovat toimineet tavaramerkkinämme lähes 26 vuotta asiakasvirran vahvistuessa vuodesta toiseen.

Olemme tunnettuja huurteisista juomistamme ja palvelemmekin A-oikeuksin, joten janon yllättäessä voit poiketa vaikkapa vain lasilliselle.

Ravintolassamme on kaksi kerrosta, ja asiakaspaikkoja on 100.

Katso ruokalista

Siipiä juhliin

Siipiä juhliin

& kastiketta kekkereihin

SiipiWeikkojen hot wingsit ovat oiva tarjoiluvaihtoehto juhliin ja kaikenlaisiin illanistujaisiin. Voit tilata ne etukäteen puhelimitse ja noutaa paikan päältä. Jos tarvetta on suuremmalle tarjoilumäärälle, pyydä ruokailuehdotelmaa sähköpostitse.

Kysy lisää

Isompi ryhmä?

- varaa pöytä tarjoiluineen

Alakertamme on vuokrattavissa arkisin ja harkitusti muinakin aikoina. Pyrimme kehittämään teidän ryhmällenne parhaan tarjoiluvaihtoehdon toiveidenne mukaan. Emme ota kuitenkaan vastaan pöytävarauksia pienille seurueille.

Kysy lisää

Lahja­kortit

- nyt helposti verkosta

Maistuva lahja haussa? Ilahduta ystävää tai valloita sydän vatsan kautta. Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta. Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä.

Tilaa

1 week ago
Siipiweikot Tampella

Sivupaloasemamme täyttää pian 1 vuotta! Sen kunniaksi kaikki lahjakortit nyt -10%! Tästä hyvä lahja ystävälle tai itsellesi!😎 OSTA NYT:
https://lahjakortti.siipiweikot.fi
Lahjakortti on ... See more

1 week ago
Aikajanakuvat

Tiesithän, että saat meiltä maistuvat eväät myös take awayna? Soita tilauksesi numeroon 03 212 9394 ja nouda tilauksesi Aleksanterinkadulta! Helppoa ja nopeaa😋 Kiitos että tuet ... See more

1 week ago

Pidetään toisistamme sekä itsestämme huolta

1 month ago
Kaksinmaistelu - Teaser Trailer

Sopiva, tulinen ja aivan liian tulinen! 🥵

Maaliskuussa starttaa uusi Youtube - talkshow, Kaksinmaistelu, ja Siipiweikot on tottakai mukana menossa!

Käyhän siis kurkkaamassa mitä tuleman ... See more

Ensimmäinen kurkistus siihen mitä tuleman pitää. Tilaa kanava, niin pysyt kartalla, kun maaliskuussa starttaa uusi polttava talk-show! Lisää sihisevää sisält...

1 month ago
Siipiweikkojen tarina

Mistä kaikki on saanut alkunsa? Siipiweikot perustettiin vuonna 1993, mutta tarina on alkanut jo reilusti aikaisemmin. Käy katsomassa koko tarinamme alta ja laita kanavamme tilaukseen!
#siipiweikot ... See more

Toinen Siipiweikkojen perustajista, Pekka Yli-Houhala, kertoo mistä Siipiweikkojen tarina oikein alkoi.

1 month ago

Siipiweikkojen Iso ateria (sis. 10kpl siipiä, valitsemasi lisukeperunat, dipin & rehut) on Tampereen KOTIINKULJETETUIN annos!🔥🔥 Jos et ole vielä testannut, nyt on hyvä aika!🎉

2 months ago
Siipiweikot on jälleen kerran Paras Tamperelainen Siipipaikka – ”Kuningasta ei voi päihittää”

KIITOS rakkaat asiakkaamme!❣️ Tämä on meille suuri kunnia!🎉 Kiitos, että luotatte meihin.❤️

Paras Tamperelainen Siipipaikka vuosimallia 2019 on vanha tuttu: Aleksanterinkadun Siipiweikot. Siipiweikot voitti toiseksi tulleen Kehräsaaren Hookin 606 äänen erolla – voittaja keräsi ... See more

2 months ago
Aikajanakuvat

Siipparit kiittää ja kuittaa, mahtavat pikkujoulut takana! Kiitos Tallinna, kohtelit meitä hyvin🔥😍

2 months ago

Lähdemme tänään reissuun, joten Aleksanterinkadun ravintola on valitettavasti suljettuna. Tampellan ravintolalle saimme kuitenkin mahtavan porukan töihin, joten suuntaa siis osoitteeseen ... See more

2 months ago

Kiitos rakkaat asiakkaat vuodesta 2019! Vuosi on ollut erittäin tapahtumarikas, ollaan saatu vuoden aikana toinen ravintola Tampereelle, meidän ravintola sai muodonmuutoksen sekä ruokalistamme on ... See more

« 2 of 3 »