Siipiweikot

KESKUSTA

Aukioloajat

MA 14:00 - 22:00
TI - TO 14:00 - 22:30
PE - LA 12:00 - 23:30
SU 12:00 - 22.30

Yhteystiedot

Ravintolan aukioloaikoina:

Puh. 03 212 9394
Puh. 045 174 4112

palaute@siipiweikot.fi

Aleksanterinkatu 26,
33100 TAMPERE

Katso kartalla

Kantapaikka

- Tampereen Aleksanterinkadulla

Tervetuloa tutustumaan ravintolaan, mistä kaikki on saanut alkunsa.

Siipiweikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, vihkiytynyt viihtyisä ravintola aivan Tampereen ytimessä. Olemme palvelleet hot wingseillä herkuttelijoita jo vuodesta 1993.

Täten olemme Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola. Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä!

Tiivis & lämmin tunnelma, pieni jono, rento ja hyvä palvelu ja mahtava ruoka. Ne ovat toimineet tavaramerkkinämme lähes 26 vuotta asiakasvirran vahvistuessa vuodesta toiseen.

Olemme tunnettuja huurteisista juomistamme ja palvelemmekin A-oikeuksin, joten janon yllättäessä voit poiketa vaikkapa vain lasilliselle.

Ravintolassamme on kaksi kerrosta, ja asiakaspaikkoja on 100.

Katso ruokalista

Siipiä juhliin

Siipiä juhliin

& kastiketta kekkereihin

SiipiWeikkojen hot wingsit ovat oiva tarjoiluvaihtoehto juhliin ja kaikenlaisiin illanistujaisiin. Voit tilata ne etukäteen puhelimitse ja noutaa paikan päältä. Jos tarvetta on suuremmalle tarjoilumäärälle, pyydä ruokailuehdotelmaa sähköpostitse.

Kysy lisää

Isompi ryhmä?

- varaa pöytä tarjoiluineen

Alakertamme on vuokrattavissa arkisin ja harkitusti muinakin aikoina. Pyrimme kehittämään teidän ryhmällenne parhaan tarjoiluvaihtoehdon toiveidenne mukaan. Emme ota kuitenkaan vastaan pöytävarauksia pienille seurueille.

Kysy lisää

Lahja­kortit

- nyt helposti verkosta

Maistuva lahja haussa? Ilahduta ystävää tai valloita sydän vatsan kautta. Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta. Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä.

Tilaa

Siipiweikot Tampere
Siipiweikot Tampere jakoi julkaisun.2 päivää sitten
HOX! Aivan pian meiltä löytyy Keskustan ja Tampellan Siipiweikot. Käy tykkäämässä myös Tampellan Siipiweikkojen Facebook- sivuista, niin pysyt kärryillä kaikesta ajankohtaisesta!
Siipiweikot Tampere
Siipiweikot Tampere2 viikkoa sitten
Kevät tulee, uusi toimipaikka Tampellaan tulee ja kesäkin tulee ihan pian! 😍 Nyt olis hakusessa muutama loistotyyppi tarvittaessa töihin kutsuttavilla soppareille sekä keskustan että Tampellan toimipisteisiin! Tarpeen ja sopimuksen mukaan jatkossa mahdollisuus päästä sopimustunneillekin.

Meillä olis tarjota mahtavat työkaverit, kovaa mutta huumoripainotteista työtä rennossa ilmapiirissä ja mukavaa yhteisöllisyyttä. 😊

Sulta toivoisimme reipasta otetta työntekoon, hyvää asennetta ja hygienia- sekä Anniskelupassia. Hommiin opetetaan, joten vuosien kokemusta ei tarvitse olla, tärkeintä on oikea asenne ja tekemisen meininki!

Jos tuntuu että homma olis just sulle, nakkaa hakemusta sähköpostilla laura@siipiweikot.fi ni laitetaan hommat rullaan! 🔥 Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 🔥