Siipiweikot

- tarinan alku

Rakastuimme tulisiin kanansiipiin ensimmäisen kerran Amerikassa jo yli 30 vuotta sitten. Maku oli sellainen, että sitä ei voinutkaan noin vain jättää taakseen.

1990- luvun alkupuolella ensimmäinen kastikekuormamme matkasi Suomeen ja tästä alkoi uuden Tamperelaisen perinneruuan synty.

Avasimme Tampereelle ensimmäisen Siipiweikot-ravintolan elokuussa 1993. Kyseessä on Suomen ja koko Euroopan ensimmäinen kanansiipiin ja kastikkeisiin erikoistunut ravintola. Matka on ollut mahtava ja on upeaa huomata, kuinka asiakkaissamme herkuttelee jo kolmas sukupolvi alkuperäisten "Siippari"- fanien kanssa.

Siipiweikot Tampella

- uusin tulokas

Tampere & siipien ystävät. Heitä (teitä) on paljon. Ravintolamme Aleksanterinkadulla on jo useamman vuoden ajan uhannut puhjeta liitoksistaan. 2018 loppuvuodesta päätimmme perustaa toisen Siipiweikot- ravintolan Tampereelle, Tampellaan.

Tampella on tilojensa puolesta Keskustan ravintolan vastakohta; valtava keittiö & pieni ravintolasali. Keskustan ravintolan keittiö taas ei voi olla hämmästyttämättä pienellä koollaan. Näin ollen kutsumme Tampellan ravintolaa take away- myyntimme lippulaivaksi.

Tampellan kohokohta on kuitenkin mahtavan keittiön lisäksi lämmitetty lasiterassi, joka todella kruunaa siipikokemuksen. Nyt on mistä valita; Aleksanterinkadun ja Juhltatalonkadun Siipiweikot palvelevat molemmat samoilla aukioloajoilla!

Nykyhetki

Vuosien saatossa siivistä tuli tamperelaisten suosikkiruoka ja väkeä saapuu edelleen ympäri Suomea varta vasten meille syömään. Tampere tunnetaan Suomen siipipääkaupunkina ja Aleksanterinkadulla herkutellaan edelleen suussasulavan meheviä, tulisia, siipiherkkuja.

Kysynnästä johtuen aloimme kuitenkin harkitsemaan myös laajentumista Tampereen ulkouolelle.

Muutamassa vuodessa tiellemme osui oikeat yrittäjät, tilat ja tilaisuudet, joiden ansiosta toimipaikkamme löytyvät nyt myös Tikkurilasta, Helsingin keskustasta sekä Espoon Isosta Omenasta.

Nhtäväksi nää, mihin suuntaamme seuraavaksi!

Yritys

Hot Wings Oy, jonka omistuksessa Tampereen Siipiweikot ovat, on yksityinen perheyritys. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen siipielämyksen ja työntekijöillemme innostavan ja merkityksellisen työpaikan. Työntekijämme ovatkin asiakkaidemme ohella toimintamme sydän!

Siipikastikkeitamme löytyy myös vähittäiskauppamyynnistä ja löydät tuotteemme useimmiten Poppamiehen tuotteiden luota. Toimitamme kastikkeitamme ja oheistuotteitamme myös useisiin eri ravintoloihin, joten saatat päästä nauttimaan siipiannoksia Siipiweikkojen kastikkeella missä päin Suomea tahansa, olit sitten etelässä tai pohjoisessa.

Nautinnollisia siipihetkiä toivoo yrittäjät:
Laura & Pekka Yli-Houhala