Siipiweikot

TAMPELLA

Aukioloajat

MA 14:00 - 22:00
TI 14:00 - 22:30
KE - TO 11:00 - 22:30
PE 11:00 - 23:30
LA 12:00 - 23:30
SU 12:00 - 22.30

KEITTIÖ SULJETAAN 30 MIN AIKAISEMMIN.
Helatorstaina 21.5. palvelemme 14-22.30.

Yhteystiedot

Juhlatalonkatu 5,
33100 TAMPERE

RAVINTOLAN PUHELINNUMERO:

050 472 7631

(Ravintolan aukioloaikoina)

Ravintolapäällikkö:
Satu Hellsten / satu@siipiweikot.fi

Katso kartalla

Ravintolamme on esteetön ja soveltuu liikuntarajoitteisille.

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereen sivupaloasema

Valitsevasta tilanteesta huolimatta olemme avoinna joka päivä, mutta myymme ruokaa vain mukaan otettavaksi! Alempana voit tutustua eri tapohin nauttia siivistä myös nyt poikkeusaikana.

Onneksi siivet maistuvat täydellisesti myös kotona tai työpaikalla nautittuna. Palaamme normaaliin toimintaamme heti kun se on taas turvallista.

Meiltä löytyy myös vähittäismyyntilupa, joten saat ostettua mukaasi myös max. 5,5% juomat siipien kylkeen nautittavaksi.


SiipiWeikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, lisukkeisiin ja huurteisiin juomiin erikoistunut ravintola. Avasimme ensimmäisen ravintolamme Tampereelle Aleksanterinkadulle vuonna 1993 ollen Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola.

Vuosien vieriessä ja suosion kasvaessa tilamme kävivät hiljalleen ahtaiksi, josta johtuen vuoden 2019 keväällä avasimme uuden Siipiweikot - ravintolamme ovet. Sijanti löytyi Tampellasta, Juhlatalonkadulta.

Tampellan ravintola on Tampereen take away- myyntimme lippulaiva, ollen kuitenkin myös erittäin viihtyisä ruokaravintola. Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy reilu 50 ja pöytiintarjoilu ulottuu myös lasitetulle, upealle terassillemme.

Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä!

Katso ruokalista

Lounas ke-pe kello 11-14!

Tarjoilemme jatkossa myös take away- lounasta keskiviikosta perjantaihin kello 11-14! Tilauksen voit tehdä joko ennakkoon puhelimitse tai paikanpäältä. Voit tilata siivet kotiisi myös Woltin tai Foodoran kautta! Jos haluatte tilata ruoat esim. koko työporukalle, voit lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen: palaute@siipiweikot.fi ja mietitään yhdessä teidän porukalle sopiva setti!
Kurkkaa lounastarjouksemme: täältä!

Siivet sinne missä olet!

Tampereen keskusta-alueella annoksemme kotiinkuljettaa Wolt & Foodora. Kuljetukset keskusta-alueen ulkopuolelle operoimme kuitenkin ikiomalla Siipitaksillamme Aleksanterinkadun ravintolaltamme!

Tuotamme palvelun omalla porukallamme jotta kaikki saisivat myös näinä poikkeusaikoina tilattua annokset kotiovelle asti. Kuljetusalueisiin kuuluu mm. Linnainmaa, Vuores, Annala, Lielahti ja muut lähialueet!
Lue lisää & tilaa!

Lahjakortit verkosta

Maistuva lahja haussa? Ilahduta ystävää ja valloita sydän vatsan kautta. Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta.

Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä ja se on voimassa vuoden.
Tilaa

1 month ago
Aikajanakuvat

Kysyimme teiltä haluaisitteko siipiä jo lounaaksi. Suurin osa teistä vastasi TODELLAKI!🙌 Olemme päättäneet antaa erilaisille kokeiluille mahdollisuuden joten mietimme että tottakai me ... See more

1 month ago
Aikajanakuvat

Voisko sun vappu näyttää tältä? Jos kyllä, tilaa Weikkojen Wappukassi!🎈🔥 Wappukassi on suunniteltu noin neljälle henkilölle ja sisältää 60 kpl siipiä, ristikkoperunat, ... See more

1 month ago
HuviTuubi

Lauantaina pyörähtää käyntiin Karanteeni-bingo HuviTuubi kanavalla Youtubessa! Olemme mukana menossa, tsekkaa osallistumisohjeet alta!

Morjesta kaikille!

Totta tosiaan, näinhän se on, että
Karanteeni-bingo pyörähtää käyntiin Lauantaina 25.4. klo 20:00‼️
Peli lähetetään Youtubessa livestreaminä @HuviTuubi ... See more

1 month ago
Aikajanakuvat

Vappu häämöttää nurkan takana ja kokeiltiin miettiä miten voitaisiin olosuhteista huolimatta tehdä siitä mahdollisimman hyvä.🎉 Näin syntyi Weikkojen Wappukassi, joka sisältää kaiken ... See more

1 month ago
Siipiweikot Tampere

Ei muuta kuin popparit kainaloon ja sunnuntai-iltaa viettämään Siipiweikkojen Hot Air Fryer videon parissa!

Erinomaista sunnuntaita kaikille!

Me ollaan pitkään Siipiwäen kesken tutkittu miten kotona saa valmistettua parhaat siivet, jos ei satu rasvakeitintä omistamaan.

Kauan sitä testailtiin ja ... See more

1 month ago
Siipiweikot

Koetetaan vielä jaksaa pitää sitä etäisyyttä vaikka meinaa välillä ottaakin koville...

1 month ago
Siipiweikot

Hyvää pääsiäispäivää! 🐣 Ole sinäkin kuin Weikko 😎

Nyt on hyvä keskittyä Tärkeisiin Juttuihin eli läheisiin ja omaan jaksamiseen. Ei häslätä turhia ja otetaan nämäkin pyhät ihan rennosti, eikö vaan?

1 month ago

Siippareilla pääsiäisenä kaikki toimii tuttuun tapaan: Wolt, Foodora, Siipitaksi & noutotilaukset! Jos kaipaat pääsiäispöytään valmiit, taatusti maistuvat herkut niin tiedät mihin ... See more

1 month ago

Tämä etu kannattaa hyödyntää!🔥

1 month ago

Siipitaksi hörähtää taas huomenna käyntiin ja kuljettaa siipiä kaikille siivennälkäisille!

Itselleen mieluisan toimitusajan sekä annokset pääsee nyt varailemaan tuttuun tapaan ... See more

« 2 of 5 »