Siipiweikot

TAMPELLA

HUOM! Perjantaista 27.3. lähtien myymme ruokaa vain takeaway - annoksina mukaan otettavaksi sekä Woltin ja Foodoran kautta.

Aukioloajat

MA 14:00 - 22:00
TI - TO 14:00 - 22:30
PE - LA 12:00 - 23:30
SU 12:00 - 22.30

KEITTIÖ SULJETAAN 30 MIN AIKAISEMMIN.

Yhteystiedot

Juhlatalonkatu 5,
33100 TAMPERE

RAVINTOLAN PUHELINNUMERO:

050 472 7631

(Ravintolan aukioloaikoina)

Ravintolapäällikkö:
Satu Hellsten / satu@siipiweikot.fi

Katso kartalla

Ravintolamme on esteetön ja soveltuu liikuntarajoitteisille.

Lämpimästi tervetuloa!

Siipitaksi - palveluun pääset klikkaamalla logoa

Tampereen sivupaloasema

- keskustan ravintolamme uusi kumppani

SiipiWeikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, lisukkeisiin ja huurteisiin juomiin erikoistunut ravintola. Avasimme ensimmäisen ravintolamme Tampereelle Aleksanterinkadulle vuonna 1993 ollen Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola.

Vuosien vieriessä ja suosion kasvaessa tilamme kävivät hiljalleen ahtaiksi, josta johtuen vuoden 2019 keväällä avasimme uuden Siipiweikot - ravintolamme ovet. Sijanti löytyi Tampellasta, Juhlatalonkadulta.

Tampellan ravintola on Tampereen take away- myyntimme lippulaiva, ollen kuitenkin myös erittäin viihtyisä ruokaravintola. Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy reilu 50 ja pöytiintarjoilu ulottuu myös lasitetulle, upealle terassillemme.

Olemme tunnettuja huurteisista juomistamme ja palvelemmekin A-oikeuksin, joten janon yllättäessä voit poiketa vaikkapa vain lasilliselle.

Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä!

Katso ruokalista

Siipiä juhliin

SiipiWeikkojen hot wingsit ovat oiva tarjoiluvaihtoehto juhliin ja kaikenlaisiin illanistujaisiin. Voit noutaa ne ravintolastamme tai tilata ne suoraan kotiovellesi Woltin tai Foodoran kautta.

Kysy lisää

Kastikkeet

myös kotiisi

Voit ostaa Tampellan ravintolalta siipikastikkeitamme myös suoraan kotiisi. Valikoimista löytyy 0,5l ja 3l koot. Kastikevahvuusina on valittavissa med, hot, hot garlic ja x-hot.

Lahja­kortit

- helposti myös verkosta

Maistuva lahja haussa? Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta. Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä.

Tilaa

1 week ago

Pidetään toisistamme sekä itsestämme huolta

2 weeks ago

Hei, olemme auki taas normaalisti, lämpimästi tervetuloa siiville!

2 weeks ago

Hei! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen avaamme tänään vasta iltapäivän aikana, kuitenkin mahdollisimman pian. Woltin ja Foodoran kautta ruuan tilaaminen onnistuu normaalisti. Pahoittelut!

1 month ago
Siipiweikkojen tarina

Mistä kaikki on saanut alkunsa? Siipiweikot perustettiin vuonna 1993, mutta tarina on alkanut jo reilusti aikaisemmin. Käy katsomassa koko tarinamme alta ja laita kanavamme tilaukseen!

Toinen Siipiweikkojen perustajista, Pekka Yli-Houhala, kertoo mistä Siipiweikkojen tarina oikein alkoi.

1 month ago
Aikajanakuvat

Ihanaa ystävänpäivää meille kaikille ja teille kaikille rakkaat asiakkaamme! Tägää alle kaveri kenen kanssa maistuis drinkit tai tule hemmottelemaan ihan itseäsi meille. Jokainen ihminen on ... See more

1 month ago
Aikajanakuvat

Kello 12.00-02.00🔥

1 month ago
Aikajanakuvat

Meijän Iso ateria ja Jeny pääsivät Moron kanteen! Siipiweikkojen Iso ateria on Tampereen kotiinkuljetetuin annos🔥🔥
#siipiweikottampere
#siipiweikottampella
#siipparit

2 months ago
Aikajanakuvat

Mahtavia uutisia Super Bowl kisakatsomoihin: Meiltä Siipiweikot Tampellasta saa ruokaa noudettua 02 asti nyt 2.-3.2. su-ma välisenä yönä! 🍗🍗 Meille voit soittaa tilauksen numeroon ... See more

2 months ago
Siipiweikot on jälleen kerran Paras Tamperelainen Siipipaikka – ”Kuningasta ei voi päihittää”

KIITOS!❤️😍

Paras Tamperelainen Siipipaikka vuosimallia 2019 on vanha tuttu: Aleksanterinkadun Siipiweikot. Siipiweikot voitti toiseksi tulleen Kehräsaaren Hookin 606 äänen erolla – voittaja keräsi ... See more

2 months ago
Aikajanakuvat

Nyt kannattaa tulla siiville! Nappaa käynnistä muistoksi kuva tai kerro käynnistäsi sanoin ja tägää meidät tarinaasi tai feediisi ja saatat voittaa lahjakortin! 🐥 Kannattaa myös seurata ... See more

« 2 of 3 »