Siipiweikot

TAMPELLA

Aukioloajat

MA 14:00 - 22:00
TI - TO 14:00 - 22:30
PE - LA 12:00 - 23:30
SU 12:00 - 22.30

KEITTIÖ SULJETAAN 30 MIN AIKAISEMMIN.

Yhteystiedot

Juhlatalonkatu 5,
33100 TAMPERE

RAVINTOLAN PUHELINNUMERO:

050 472 7631

(Ravintolan aukioloaikoina)

Ravintolapäällikkö:
Satu Hellsten / satu@siipiweikot.fi

Katso kartalla

Ravintolamme on esteetön ja soveltuu liikuntarajoitteisille.

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereen sivupaloasema

- keskustan ravintolamme uusi kumppani

SiipiWeikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, lisukkeisiin ja huurteisiin juomiin erikoistunut ravintola. Avasimme ensimmäisen ravintolamme Tampereelle Aleksanterinkadulle vuonna 1993 ollen Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola.

Vuosien vieriessä ja suosion kasvaessa tilamme kävivät hiljalleen ahtaiksi, josta johtuen vuoden 2019 keväällä avasimme uuden Siipiweikot - ravintolamme ovet. Sijanti löytyi Tampellasta, Juhlatalonkadulta.

Tampellan ravintola on Tampereen take away- myyntimme lippulaiva, ollen kuitenkin myös erittäin viihtyisä ruokaravintola. Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy reilu 50 ja pöytiintarjoilu ulottuu myös lasitetulle, upealle terassillemme.

Olemme tunnettuja huurteisista juomistamme ja palvelemmekin A-oikeuksin, joten janon yllättäessä voit poiketa vaikkapa vain lasilliselle.

Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä!

Katso ruokalista

Siipiä juhliin

& kastiketta kekkereihin

SiipiWeikkojen hot wingsit ovat oiva tarjoiluvaihtoehto juhliin ja kaikenlaisiin illanistujaisiin. Voit noutaa ne ravintolastamme tai tilata ne suoraan kotiovellesi Woltin tai Foodoran kautta.

Kysy lisää

Siipikastikkeet

- nyt myös Tampellasta

Yritysasiakkaana voit hakea kastikkeesi myös Tampellan ravintolastamme aukioloaikojen puitteissa. Myymme Tampellan ravintolastamme kastikkeet aina pikkupullosta 10 litran kanistereihin asti.

Lue lisää

Lahja­kortit

- helposti myös verkosta

Maistuva lahja haussa? Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta. Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä.

Tilaa

Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella3 päivää sitten
Onnea isät! Tänään on teidän päivä, nauttikaa päivästänne ja tulkaa kruunaamaan se siivillä! Jos mietit miten yllättää isä, niin paras tapa on tuoda se meille syömään tai noutaa ruokaa mukaan suoraan isän luokse. ❤️
Mekin saatetaan yllättää isiä tänään Tampellan ravintolalla, joten kannattaa tulla paikalle! 😘
Ollaan tänään paikalla normaalisti klo 12-> Tervetuloa!
❤️:lla Tampellan Siipiweikkojen henksu

#siipiweikot #siipiweikottampella #isänpäivä #herkkuja #yllätys #henkilökunnallakaikkihyvin
Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella3 viikkoa sitten
Kun tekee terassin lattiaa uudelleen kannattaa varmistaa, että juuri kuivumaan jätetylle lattialle ei humpsahda vettä katolta. Näin ei kuitenkaan tällä kertaa valitettavasti käynyt, joten lattiaa paikkailtiin tänään vielä hieman ja terassi aukeaa käyttöön vasta huomenna torstaina. Pahoittelut tästä, mutta kolmas kerta toden sanoo!💪🏻
Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella3 viikkoa sitten