Siipiweikot

TAMPELLA

Aukioloajat

MA 14:00 - 22:00
TI - TO 14:00 - 22:30
PE - LA 12:00 - 23:30
SU 12:00 - 22.30

Poikkeusaukioloajat

TO 30.5. 12:00 - 22:30

Muuten palvelemme normaalien aukioloaikojemme mukaisesti.

Yhteystiedot

Ravintolan aukioloaikoina:

Puh. 050 472 7631

Sposti:
satu@siipiweikot.fi

Juhlatalonkatu 5, 33100 TAMPERE

Katso kartalla

Tampereen sivupaloasema

- keskustan ravintolamme uusi kumppani

SiipiWeikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, lisukkeisiin ja huurteisiin juomiin erikoistunut ravintola. Avasimme ensimmäisen ravintolamme Tampereelle Aleksanterinkadulle vuonna 1993 ollen Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola.

Vuosien vieriessä ja suosion kasvaessa tilamme kävivät hiljalleen ahtaiksi, josta johtuen vuoden 2019 keväällä avasimme uuden Siipiweikot - ravintolamme ovet. Sijanti löytyi Tampellasta, Juhlatalonkadulta.

Tampellan ravintola on Tampereen take away- myyntimme lippulaiva, ollen kuitenkin myös erittäin viihtyisä ruokaravintola. Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy reilu 50 ja pöytiintarjoilu ulottuu myös lasitetulle, upealle terassillemme.

Olemme tunnettuja huurteisista juomistamme ja palvelemmekin A-oikeuksin, joten janon yllättäessä voit poiketa vaikkapa vain lasilliselle.

Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä!

Katso ruokalista

Siipiä juhliin

& kastiketta kekkereihin

SiipiWeikkojen hot wingsit ovat oiva tarjoiluvaihtoehto juhliin ja kaikenlaisiin illanistujaisiin. Voit noutaa ne ravintolastamme tai tilata ne suoraan kotiovellesi Woltin tai Foodoran kautta.

Kysy lisää

Siipikastikkeet

- nyt myös Tampellasta

Yritysasiakkaana voit hakea kastikkeesi myös Tampellan ravintolastamme aukioloaikojen puitteissa. Myymme Tampellan ravintolastamme kastikkeet aina pikkupullosta 10 litran kanistereihin asti.

Lue lisää

Lahja­kortit

- helposti myös verkosta

Maistuva lahja haussa? Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta. Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä.

Tilaa

Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella7 päivää sitten
Tänää ja huomenna siipihimon saa hoidettua vielä ennen juhannusta! Sunnuntaina sitten taas pääsee herkutteleen heti klo 12->

Muista meiltä myös 0,5l kastikepullot juhannuspöytään ravintolasta ostettuna 7,50e. Tuu hakeen oma juhlapöydän kruunusi meiltä! 🔥

Mahtavaa juhannusta kaikille meidän ihanille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille! 😊
Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella4 viikkoa sitten
Tällä viikolla vietellään helatorstaita, joka tarkoittaa sitä, että meillä on pyhäaukiolot! ☺️ Avataan torstaina siis jo klo 12 ja kiinni mennään klo 22.30. Tätä herkkua on siis luvassa, jos et vielä ole kerennyt käymään Tampellassa niin nyt täytyy korjata asia! 🔥 Katettu terassimme palvelee säällä kuin säällä joten ei muutakun Tervetuloa naatiskelemaan! 😍
Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella on paikassa Siipiweikot Tampella.2 kuukautta sitten
Pari fiilistely kuvaa vielä! Terassi palvelee säässä kuin säässä😍
#siipiweikot
#siipparit
#siipiweikottampella