Siipiweikot

TAMPELLA

Aukioloajat

MA 14:00 - 22:00
TI - TO 14:00 - 22:30
PE - LA 12:00 - 23:30
SU 12:00 - 22.30

Poikkeusaukioloajat

MA 22.4. 12:00 - 22:00
KE 1.5. 12:00 - 22:30

Muuten palvelemme normaalien aukioloaikojemme mukaisesti.

Yhteystiedot

Ravintolan aukioloaikoina:

Puh. 050 472 7631

palaute@siipiweikot.fi

Juhlatalonkatu 5, 33100 TAMPERE

Katso kartalla

Tampereen sivupaloasema

- keskustan ravintolamme uusi kumppani

SiipiWeikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, lisukkeisiin ja huurteisiin juomiin erikoistunut ravintola. Avasimme ensimmäisen ravintolamme Tampereelle Aleksanterinkadulle vuonna 1993 ollen Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola.

Vuosien vieriessä ja suosion kasvaessa tilamme kävivät hiljalleen ahtaiksi, josta johtuen vuoden 2019 keväällä avasimme uuden Siipiweikot - ravintolamme ovet. Sijanti löytyi Tampellasta, Juhlatalonkadulta.

Tampellan ravintola on Tampereen take away- myyntimme lippulaiva, ollen kuitenkin myös erittäin viihtyisä ruokaravintola. Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy sisätiloista 20 kpl, mutta huhti- toukokuun 2019 vaihteessa avaamme katetun lasiterassin, johon saamme asiakaspaikkoja 35 kpl lisää.

Olemme tunnettuja huurteisista juomistamme ja palvelemmekin A-oikeuksin, joten janon yllättäessä voit poiketa vaikkapa vain lasilliselle.

Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä!

Katso ruokalista

Siipiä juhliin

& kastiketta kekkereihin

SiipiWeikkojen hot wingsit ovat oiva tarjoiluvaihtoehto juhliin ja kaikenlaisiin illanistujaisiin. Voit noutaa ne ravintolastamme tai tilata ne suoraan kotiovellesi Woltin tai Foodoran kautta.

Kysy lisää

Siipikastikkeet

- nyt myös Tampellasta

Yritysasiakkaana voit hakea kastikkeesi myös Tampellan ravintolastamme aukioloaikojen puitteissa. Myymme Tampellan ravintolastamme kastikkeet aina pikkupullosta 10 litran kanistereihin asti.

Lue lisää

Lahja­kortit

- helposti myös verkosta

Maistuva lahja haussa? Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta. Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä.

Tilaa

Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella1 päivä sitten
Tästä päivästä lähtien! 🔥 Nämä seitanista valmistetut Siiweget -20% niin Tampellan kuin Tampereenkin toimipisteissä! Tarjous voimassa 22.-24.4, ei koske woltin tai foodoran kautta tehtyjä tilauksia. Ei kun herkuttelemaan😍
Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella3 päivää sitten
Tarjous voimassa vain tämän illan joten ole nopea! Ollaan tänää auki 23.30 asti, tervetuloa palveltavaksi! Tarjous ei koske wolt eikä foodora tilauksia.

Seuraa meitä somessa ja nauti alennuksista ja muusta hauskasta, suosittele myös kavereille! Tulukeeha siiville! 🍗🔥❤️ #pääsiäinen #siipiweikottampella #henkilökunnallakaikkihyvin #maistuukyllä #tarjous #vaintänään #vainmeillä #nähdään
Siipiweikot Tampella
Siipiweikot Tampella4 päivää sitten