Siipiweikot

TAMPELLA

Aukioloajat

MA 14:00 - 22:00
TI 14:00 - 22:30
KE - TO 11:00 - 22:30
PE 11:00 - 23:30
LA 12:00 - 23:30
SU 12:00 - 22.30

KEITTIÖ SULJETAAN 30 MIN AIKAISEMMIN.
Helatorstaina 21.5. palvelemme 14-22.30.

Yhteystiedot

Juhlatalonkatu 5,
33100 TAMPERE

RAVINTOLAN PUHELINNUMERO:

050 472 7631

(Ravintolan aukioloaikoina)

Ravintolapäällikkö:
Satu Hellsten / satu@siipiweikot.fi

Katso kartalla

Ravintolamme on esteetön ja soveltuu liikuntarajoitteisille.

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereen sivupaloasema

Valitsevasta tilanteesta huolimatta olemme avoinna joka päivä, mutta myymme ruokaa vain mukaan otettavaksi! Alempana voit tutustua eri tapohin nauttia siivistä myös nyt poikkeusaikana.

Onneksi siivet maistuvat täydellisesti myös kotona tai työpaikalla nautittuna. Palaamme normaaliin toimintaamme heti kun se on taas turvallista.

Meiltä löytyy myös vähittäismyyntilupa, joten saat ostettua mukaasi myös max. 5,5% juomat siipien kylkeen nautittavaksi.


SiipiWeikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, lisukkeisiin ja huurteisiin juomiin erikoistunut ravintola. Avasimme ensimmäisen ravintolamme Tampereelle Aleksanterinkadulle vuonna 1993 ollen Suomen – ja koko Euroopan ensimmäinen – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistunut ravintola.

Vuosien vieriessä ja suosion kasvaessa tilamme kävivät hiljalleen ahtaiksi, josta johtuen vuoden 2019 keväällä avasimme uuden Siipiweikot - ravintolamme ovet. Sijanti löytyi Tampellasta, Juhlatalonkadulta.

Tampellan ravintola on Tampereen take away- myyntimme lippulaiva, ollen kuitenkin myös erittäin viihtyisä ruokaravintola. Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy reilu 50 ja pöytiintarjoilu ulottuu myös lasitetulle, upealle terassillemme.

Tutustu tarkemmin ravintolamme alkuvaiheisiin täällä!

Katso ruokalista

Lounas ke-pe kello 11-14!

Tarjoilemme jatkossa myös take away- lounasta keskiviikosta perjantaihin kello 11-14! Tilauksen voit tehdä joko ennakkoon puhelimitse tai paikanpäältä. Voit tilata siivet kotiisi myös Woltin tai Foodoran kautta! Jos haluatte tilata ruoat esim. koko työporukalle, voit lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen: palaute@siipiweikot.fi ja mietitään yhdessä teidän porukalle sopiva setti!
Kurkkaa lounastarjouksemme: täältä!

Siivet sinne missä olet!

Tampereen keskusta-alueella annoksemme kotiinkuljettaa Wolt & Foodora. Kuljetukset keskusta-alueen ulkopuolelle operoimme kuitenkin ikiomalla Siipitaksillamme Aleksanterinkadun ravintolaltamme!

Tuotamme palvelun omalla porukallamme jotta kaikki saisivat myös näinä poikkeusaikoina tilattua annokset kotiovelle asti. Kuljetusalueisiin kuuluu mm. Linnainmaa, Vuores, Annala, Lielahti ja muut lähialueet!
Lue lisää & tilaa!

Lahjakortit verkosta

Maistuva lahja haussa? Ilahduta ystävää ja valloita sydän vatsan kautta. Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta.

Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä ja se on voimassa vuoden.
Tilaa

18 hours ago
Aikajanakuvat

Rakkaat asiakkaamme, meillä on ilo ilmoittaa että voimme 1.6. eteenpäin nähdä myös paikanpäällä ruokailemisen merkeissä.❤️

Teemme kovasti töitä jotta pystymme avaamaan ovet teille ... See more

5 days ago
Siipiweikot Tampere

Tämän päivän kotiinkuljetukset alennettuun hintaan 3,95€! Käy tekemässä tilauksesi siipitaksi.com osoitteessa ja tuomme ruoat kotiovellesi!🔥💥

6 days ago
Aikajanakuvat

Tänään helatorstaina (21.5) avaamme klo 14:00. Huomenna perjantaina avaamme normaalisti lounaan merkeissä jo klo 11:00.

Tervetuloa hakemaan siivet mukaan! 🔥

1 week ago
Kaksinmaistelu

Käykäähän kyselemässä kaikkea tosi vaikeaa 🤔

Tänä perjantaina vastataan katsojien kysymyksiin. Mitä sinä haluat tietää Kaksinmaistelusta? Laita kysymyksiä tulemaan kommenttina tai viestillä 🤘🏻

1 week ago

Tänään lounasta tarjolla taas kello 11 eteenpäin, tulkaa nappaamaan omanne! Jos haluaisitte tilata ruoat esimerkiksi koko työporukalle, voitte laittaa tarjouspyyntöä tulemaan ... See more

2 weeks ago
Aikajanakuvat

Tänään se alkaa! 😍
Lounasta tarjolla meiltä Tampellasta keskiviikosta perjantaihin klo 11.00 alkaen! 🔥 Tilaa omat lounas herkut ja nouda setit kotiin/työpaikalle. Hyvä keino myös palkita ... See more

2 weeks ago
Aikajanakuvat

Soita tai tilaa paikanpäältä ja lunasta tarjoussetti kotiin!🔥

2 weeks ago

Iloisia uutisia!🎉 Tarjoilemme nimittäin keskiviikosta 13.5. alkaen lounasta keskiviikkoisin, torstaisin sekä perjantaisin! Avaamme ovet lounaalle jo kello 11.00.

Take Away- lounaan voit napata ... See more

2 weeks ago
Siipiweikot

Hyvää äitienpäivää kaikille! ❤️

T: SiipiWäki

Hyvät äitienpäivät äideille, mummoille ja kaikille muillekin, jotka olette joskus ottaneet jonkun siipienne ronskiin suojaan.

« 1 of 5 »