Tampella

Juhlatalonkatu 5, 33100 Tampere

Weikko logo
kastikevaluma

Aukioloajat

  • Ma - To 14:00 - 22:30 Keittiö sulkeutuu 22:00
  • Pe 11:00 - 23:30 Keittiö sulkeutuu 23:00
  • La 12:00 - 23:30 Keittiö sulkeutuu 23:00
  • Su 12:00 - 22:30 Keittiö sulkeutuu 22:00

Ravintolan puhelinnumero

050 472 7631
(Ravintolan aukioloaikoina)

Siipiweikot Tampella

Juhlatalonkatu 5 33100 Tampere

teemu.uotila@siipiweikot.fi

Sivupaloasema Tampellaan

Siipiweikkojen Tampereen toinen ravintola, Siipiweikot Tampella, avattiin keväällä 2019, kun Aleksanterinkadun ravintola ei pystynyt enää yksin vastaamaan tamperelaisten kasvaneeseen siivennälkään. Sisustukseltaan Tampella on Siipiweikkojen timantti, jossa iso ja valoisa lasitettu terassi takaa lämpöisiä ja kauniita siipielämyksiä pitkälle pimenevään syksyyn. Asiakaspaikkoja Siipiweikot Tampellasta löytyy sisältä yhteensä n. 50 ja uudelta kesäterassiltamme 28. Ravintolamme on yhdessä kerroksessa ja täysin esteetön (kesäterassimme ulkona ei ole).

Meiltä löytyy myös vähittäismyyntilupa, joten saat ostettua mukaasi myös max. 5,5 % juomat siipien kylkeen nautittavaksi.


 

Siipiweikot Tampellan terassi avattu!

Tervetuloa uudelle siipiterassillemme Siipiweikot Tampellaan – jääkylmä tuoppi käteen ja rentoutumaan! Siipiweikkojen upouusi juhlavuoden olut eli Siipilager (4,5 %) sopii esimerkiksi äärettömän hyvin kuumana kesäpäivänä nautittavaksi jääkylmästä tuopista Tampereen kuumimmalla siipiterassilla. Lämpimästi tervetuloa nautiskelemaan! 😎☀️🍻
Siipiweikot Tampellan terassi avattu!

K18!
 
Siipiweikkojen upouusi siipien kylkeen passelisti sopiva olut – Siipiweikot 30 wuotta juhlalager 4,5 % – on nyt täällä Siipiweikkojen 30. juhlavuoden kunniaksi! Kippis! 🍻
Sitähän ois nyt sitten saatavilla Siipiweikot Tampere Keskustan ja Tampellan ravintoloilta hintaan 8,20 € (hanaolut 0,4 l) niin kauan kuin olutta riittää.
Psst. Siipilager sopii äärettömän hyvin kuumana kesäpäivänä nautittavaksi jääkylmästä tuopista esimerkiksi pian avautuvalla Tampereen kuumimmalla siipiterassilla Siipiweikot Tampellassa. 😎☀️

Lue lisää täältä.

Lahjakortit verkosta!

Maistuva lahja haussa? Ilahduta ystävää ja valloita sydän vatsan kautta. Saat lahjakortin postitettuna kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi. Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös suoraan ravintolasta.

Lahjakortin voi käyttää molemmissa Tampereen toimipisteissä ja se on voimassa vuoden.

Muistathan myös yrityslahjakorttimme!

Kauppaan!
Lahjakortit verkosta!

Lounas meillä?

Tarjoilemme lounasta perjantaisin kello
11-14! Lounaan voit nauttia paikan päällä tai napata näppärästi matkaasi.
Voit myös tilata siivet kotiisi tai työpaikallesi Woltin kautta!

Lounas meillä?

Tilaa siiwet juhliin ja illanistujaisiin!

Tarjoile juhlissa, illanistujaisissa tai vaikka olohuoneesi kisastudiossa herkullisia siipiä – menestys on taattu! Voit noutaa herkut suoraan ravintolastamme.

Ota yhteyttä
Tilaa siiwet juhliin ja illanistujaisiin!