Reseptejä siipiannoksiin

Tsekkaa täältä herkullisimmat siipiohjeet! | Tampere, koko Suomi

Siipiweikkojen maankuulua kastiketta saa hyvin varustetuista ruokakaupoista.
Kastikkeina Medium, Hot, X-Hot, XX-Hot, Vampyre, Kamikaze.

Siivet uunissa

Ohjeet:

  • Osta esivalmistettuja kanansiipiä pakastealtaasta (Atria tai Saarioinen).
  • Laita kiertoilmauuni 225 asteeseen.
  • Aseta 20-40kpl kanansiipeä uuninpellille.
  • Anna siipien kypsyä n. 22-25min uunissa.
  • Ota siivet uunista ja kaada  ne kannelliseen astiaan.
  • Lisää Weikkojen kastiketta n. 1/2 dl ja ravista asitiassa.
  • Aseta siivet tarjoiltavaksi ja lisää Weikkojen kastiketta siipien päälle makusi mukaan.
  • Nauti!!!

Siivet rasva­keittimessä

Ohjeet:

  • Esilämmitä rasva keittimessä 180-190 asteeseen.
  • Lisää esivalmistettuja pakastesiipiä keittimen koosta riippuen n. 20-40kpl.
  • Kypsennä siipiä keittimessä n.7-9min.
  • Nosta siivet rasvasta ja ravista kevyesti keittimen päällä.
  • Anna ylimääräisen rasvan valua keittimeen takaisin (n.1min)
  • Kaada siivet kannelliseen astiaan ja lisää Weikkojen kastiketta n. 1/2 dl.
  • Ravista siivet astiassa.
  • Annostele siivet lautaselle ja lisää Weikkojen kastiketta siipien päälle makusi mukaan.

Siivet grillissä

Ohjeet:

  • Esilämmitä parilla kuumaksi.
  • Lisää esivalmistetut pakastesiivet parillalle.
  • Kypsennä siipiä riittävän kauan, kuitenkaan niitä polttamatta.
  • Kaada siivet kannelliseen astiaan ja lisää Weikkojen kastiketta n.1/2 dl.
  • Ravista siipiä astiassa.
  • Aseta siivet tarjottavaksi ja lisää Weikkojen kastikketta siipien päälle makusi mukaan.
  • Nauti!!