Reseptejä
legendaaristen
siipien valmistukseen

Henkilöasiakkaamme voivat tilata kastikkeitamme useista eri verkkokaupoista, ravintolasta ja hyvin varustelluista vähittäiskaupoista. Kastikkeemme löytyvät useimmiten Poppamiehen tuotteiden läheisyydestä. Kastikevahvuutena kaupoista löytyy Medium, Hot & X-Hot.

Miten ne legendaariset siivet sitten valmistetaan?

Pst! Kastiketta ei kuulu lämmittää erikseen, siipien kuumuus riittää lämmittämään sen. Suosittelemme tarjoilemaan siivet porkkana- & selleritikkujen sekä aurajuustodipin kanssa & nautinto on valmis.

UUNISSA:

  • Osta esivalmistettuja kanansiipiä pakastealtaasta (Atria, Saarioinen tai HK).
  • Laita kiertoilmauuni 225 asteeseen.
  • Aseta 20-40 kpl kanansiipeä uuninpellille.
  • Anna siipien kypsyä n. 22-25min uunissa.
  • Ota siivet uunista ja kaada  ne kannelliseen astiaan.
  • Lisää Weikkojen kastiketta n. 1/2 dl ja ravista asitiassa.
  • Aseta siivet tarjoiltavaksi ja lisää Weikkojen kastiketta siipien päälle makusi mukaan.
  • Nauti!

 

RASVAKEITTIMESSÄ:

  • Esilämmitä rasva keittimessä 180-190 asteeseen.
  • Lisää esivalmistettuja pakastesiipiä keittimen koosta riippuen n. 20-40kpl.
  • Kypsennä siipiä keittimessä n.7-9min.
  • Nosta siivet rasvasta ja ravista kevyesti keittimen päällä.
  • Anna ylimääräisen rasvan valua keittimeen takaisin (n.1min)
  • Kaada siivet kannelliseen astiaan ja lisää Weikkojen kastiketta n. 1/2 dl.
  • Ravista siivet astiassa.
  • Annostele siivet lautaselle ja lisää Weikkojen kastiketta siipien päälle makusi mukaan.

GRILLISSÄ:

  • Esilämmitä parilla kuumaksi.
  • Lisää esivalmistettuja paskastesiipiä parillalle maun mukaan.
  • Kypsennä siipiä riittävän kauan, kuitenkaan niitä polttamatta. Pyrimme mehevään, mutta kuitenkin pinnasta hieman rapeaan lopputulokseen.
  • Kaada siivet kannelliseen astiaan ja lisää Weikkojen kastiketta n.1/2 dl.
  • Ravista siipiä astiassa.
  • Aseta siivet tarjottavaksi ja lisää Weikkojen kastikketta siipien päälle makusi mukaan.
  • Nauti!